Aquí pots trobar tots els esdeveniments que tenim previstos. Només has de seleccionar el dia per a veure més informació. Si ho prefereixes, pots modificar el calendari indicant la opció “Llista” (o “Dia”) a l'apartat “Veure com”.Carregant Esdeveniments

« All Events

Eines i estratègies per fer front al desgast de la pandèmia

26 abril @ 7:00 pm - 8:30 pm

Data: 26 d’abril de 19 a 20:30 h

Inscripcions: afa@joanpelegri.cat

Què podem fer per sentir-nos millor? Amb quines eines podem fer front al desgast que ens provoca la pandèmia i l’estrès en general?

 

La pandèmia de la COVID-19 ens ha suposat un desgast emocional a tothom: família, fills, mestres, … Cada persona compta amb recursos propis per superar les dificultats que planteja la vida però havent transcorregut tants mesos de restriccions i pèrdues (estabilitat, de feina, ingressos, éssers estimats, etc.) és normal sentir que els recursos s’esgoten o que, fruit del cansament, ja no estan sent eficaços.

 

Aquesta sessió s’ha pensat com un espai on dues psicòlogues ens parlaran dels possibles efectes de la pandèmia. Ens aportaran estratègies per a la gestió del malestar emocional, així com per afrontar les dificultats que moltes vegades ens bloquegen.

 

Serà una xerrada oberta a la participació dels assistents, sempre des de la voluntarietat. També hi poden assistir aquelles persones que només vulguin escoltar.

 

Mònica Torres. Psicòloga general sanitària. Psicòloga psicoterapeuta que atén infants, adolescents i adults, així com grups de suport emocional. Especialista en salut emocional, autoconeixement i l’afrontament de situacions difícils i/o crítiques.

Nacha Silva. Psicòloga general sanitària. Psicoterapeuta d’infants, adolescent i adults. Experta en treball amb població vulnerable i en situacions de crisi psicosocial.

Detalls

Data:
26 abril
Hora:
7:00 pm - 8:30 pm
Esdeveniment Category:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, ,

Organitzador

AFA

Recinte

Virtual
Plataforma Meet + Mapa de Google

Descarrega’t aquí el calendari 2019-2020 de l’AFA Joan Pelegrí.