Comença el procés de reutilització de llibres de lectura a Secundària i Batxillerat


A partir del proper divendres 26 de juny i fins el divendres 3 de juliol, l’AMPA, oferirà un servei de Reutilització de llibres de lectura , per als  alumnes de 1r ESO a 2n Batxillerat.
El preu d’aquests llibres seran de 3€ cadascun , tan per vendre’ls com per comprar los. La demanda es farà a través dels tutors fins el divendres 12 de juny i els alumnes ja n’estan informats. 
REUTILITZACIÓ DE LLIBRES DE TEXT I LECTURA
L’ AMPA juntament amb l’escola  (dins del programa d’actuacions com a escola verda (Agenda 21), ha apostat sempre per a la reutilització de llibres de  lectura dels cursos.
                  OBJECTIUS PEDAGÒGICS 
*  Fomentar els valors de responsabilitat  i solidaritat.  Cal que els alumnes comprenguin que la no reutilització de llibres és un  malbaratament de recursos i una agressió al medi ambient.
* Cal aprendre a compartir el material i pensar  en els altres . Intentarem que enguany  els alumnes rebin els llibres dels companys del curs anterior .Evidentment això els ensenyarà la importància de pensar   en l’alumnat que l’utilitzarà l’any següent , i a conservar els llibres com els agradaria trobar- los a ells.
COM FUNCIONA EL PROCÉS  ?  
• Demanem als pares que facin la donació dels llibres que els/les  seus/ves fills/es han fet servir durant el curs ( Es pagaran 3€ per llibre )
• L’AMPA comprarà els llibres  de l ‘alumnat  de 1r ESO a 2n Batxillerat  (LECTURES a  3€)
•  Es  vendran   els  llibres a l’ alumnat de 6è de primària (que faran 1 ESO) fins a 2n de Batxillerat si els alumnes del seu curs superior  ens deixen els seus llibres.
Dates del Projecte : del 26  Juny  al 3 de Juliol,  matins de 10h a 13h , tardes de 16:30 h a 18:30h ( AULA 101 )
  • ·         Del  26 Juny  al 30  de juny : Recollida de llibres (LECTURES  “Usades”)
  • ·         Dia  1 juliol : vendrem   llibres reutilitzats  de 1r i 2n ESO 
  • ·         Dia  2 juliol: Venda llibres reutilitzats de 3r ESO i 4t. ESO 
  • ·         Dia 3 juliol : Venda llibres  reutilitzats  1r i 2n Batxillerat  
En el cas de no tenir suficients aportacions de llibres l’AMPA es reserva el dret en l’adjudicació dels  llibres, recordeu que tindran prioritat aquells/es que lliurin els seus llibres.
Del Dilluns 6 al divendres 17 de Juliol Matins  de 10:00h a 13h Dijous tancats  (en cas que sobrin lectures,  ens trobareu al despatx de l’ampa)

Per qualsevol dubte estem a la vostre disposició, trucant a Mar Monge, Secretaria Administrativa  Ampa, T. 934316200, ampa@joanpelegri.cat