Interessat en “L’ús de les noves tecnologies a l’adolescència”? Apunta’t al vídeo-fòrum i taller

A quina edat donem el mòbil als fills/es? Amb connexió a Internet limitada o il·limitada?
Com exercim l’autoritat parental? 
Com ens impliquem amb l’educació digital dels nostres fill/es?
Distingim el canal i mitjà de comunicació amb els nostres fills/es segons el missatge que volem transmetre? Whatsapp per parlar-ho tot?

Arrel de la participació de professorat de la nostra escola en unes reunions del barri sobre l’ús de les noves tecnològies a l’adolescència, s’ha organitzat:

  •   un vídeo fòrum el pròxim dilluns 20 d’abril a les 18.30h (de duració aproximada de 1,5h) dirigit a tots els professionals, pares i mares, adolescents i joves al Casal Cívic Magòria. L’objectiu és donar un punt de vista positiu de les noves tecnologies, tot i alertar dels riscs que ens podem trobar. El vídeo recull talls de diferents documentals, sèries i pel.lícules per exemplicficar aquests aspectes i obrir el debat. És una activitat introductòria al Taller de continuació.
  • Un taller, totalment subvencionat, de 5 sessions (dilluns de 18.30 a 20h amb inici el 27 d’abril), dirigit a mares i pares interessats. El taller és de caire informatiu i preventiu i tractarà els aspectes vinculats amb la privacitat, usos i abusos i les ciberrelacions. Es preveu hi hagi un grup d’assistents de 10-15 persones i serà conduït per personal expert d’Equip Clínic CIPAIS.

Les inscripcions a ambdós esdeveniments es poden realitzar al Casal Cívic Magòria o enviant un email a info@cipais.cat.