Junts, hem fet crèixer el marcador de la Marató de TV3!


Sí, la Marató diu molt de tu, de nosaltres…, estem molt orgullosos!!! que diguin…que diguin…

Sí, pares i mares, que diguin que ens hem transformat per aconseguir una Marató més solidària que mai, que diguin que gràcies a la participació de molts voluntaris, hem arribat a assolir una quantitat màgica perquè es segueixi  investigant i no ens conformem en dir que la diabetis i l’obesitat són malalties cròniques, sinó que algun dia es trobarà una solució, i que hem fet tot el possible per a que aquest dia estigui una mica més a prop.

Que diguin que vam jugar a fer pompes de sabó, gimcanes, futbol, bàsquet, ballar salsa, aprendre a fer walking, contemplar com ens dibuixaven… Qui ha dit que ser solidari no és divertit!!!

Que diguin, que diguin que el nostre petit gra de sorra, pot ajudar en un futur a tots els que patim aquesta malaltia i als que la vivim d’aprop.
Agrair a tots els amics del CENTRE MONTSERRAT XAVIER, ASSOCIACIÓ DE DIABETICS DE CATALUNYA,  BALL CENTREBASQUET ATENEU MONTSERRAT, VETERANS DEL BARÇA DE BÀSQUET, WALKIM  y SKETCHERS DE PINTURA RÀPIDA, i molts altres col·laboradors que han fet possible aquest pas decisiu i que han ajudat a recollir 1435 euros.


 A més, el dilluns 14 es va dur a terme a l’escola una xerrada sobre “La diabetis a l’escola” de la mà dels professionals de Sant Joan de Déu per tal de difondre diversos aspectes de la diabetis: tipus, símptomes, complicacions, falsos mites, etc. Podeu consultar la presentació aquí.  
Gràcies a totes i tots!!!!!!
1 reply

Comments are closed.