L’AMPA present a les portes obertes de l’escola

El passat dissabte 28 de febrer, l’Escola va celebrar el dia de portes obertes de cara a la propera obertura d’inscripcions pel curs 2015-16

Diversos membres de l’AMPA, entre ells delegats i representants de vocalies i coordinació, vam col.laborar voluntàriament a fer difusió de la nostra AMPA. L’Escola sempre ens reserva un espai, on nosaltres podem explicar les activitats que fem i el funcionament. Vam constatar una assistència molt nombrosa, de forma que van passar una desena de grups de pares/mares procedents d’altres escoles des de les 10h fins quarts de 13h i a partir d’aquesta hora els tres grups de 6è procedents de l’Escola. 


Els vam explicar de forma resumida el funcionament de l’AMPA, especialment  a nivell delegats-coordinadors, i sobre tot, vam insistir molt en la necessitat de tenir delegats a totes les classes perquè la tasca de l’AMPA es fonamenta sobretot en transmetre informació i mantenir els canals de comunicació amb l’Escola oberts. Una classe sense delegats indica una classe desconnectada. 


També els vam comentar les vocalies, fent especial ènfasi a ESO a les que poden ser més properes pels alumnes com ara extraescolars, cultura i reutilització de llibres. Aquesta última vocalia està molt ben valorada ja que implica un estalvi econòmic i de conscienciació de valors.