Tenim nou web de l’AFA! Us el presentem!

Us presentem el nou web de l’AFA de l’escola Joan Pelegrí. Ja comptàvem amb un blog des de fa més de 3 anys, però volíem donar un pas vers un format més atractiu i endreçat, i per què no dir-ho, també més professional.

Potser us pregunteu: ‘però per què aquest canvi?’ Doncs perquè a partir d’ara podreu…

  • Visualitzar més d’una entrada en entrar al web, concretament, les darreres 13 entrades. Cadascuna amb un titular, una breu explicació i una imatge destacada. D’aquesta manera més endreçada i resumida, podreu triar què us interessa més llegir i accedir millor a la informació.
  • Trobar quina és la notícia més destacada de l’Associació, que anirà canviant en funció de les novetats de l’AFA.
  • Compartir les entrades amb les xarxes socials més populars i per correu electrònic, de manera fàcil i ràpida.
  • Trobar i consultar el calendari des de la home del web, de manera senzilla. A més, el podreu guardar en el vostre propi Google Calendar, si és que en teniu, és clar.
  • Consultar els diferents butlletins mensuals A’pams que s’han fet (el d’aquest desembre ja serà el nº25!).
  • Trobar les entrades que més us interessin en funció de les etiquetes que trieu. Si voleu saber què s’ha fet des de l’AFA, la millor manera és amb el núvol de tags que us proposem. També hem incorporat una eina de cerca genèrica, esperem sigui útil.

Tot acompanyat pel nou logotip de l’AFA, que ja fa mesos que ens acompanya. L’objectiu d’aquests canvis és fer-vos arribar la informació de manera que la pogueu endreçar en funció de les vostres necessitats. També volíem millorar l’actual entorn de treball, passant a un format més àgil i molt compatible amb moltes altres plataformes i xarxes (gmail, twitter, facebook, youtube, etc.)

A partir d’ara, treballarem per millorar aquest web, fent-lo encara més nostre i, sobretot, vostres! Si voleu escriure articles, si teniu opinions a compartir o fins i tot idees de disseny pel propi web, des de la vocalia de comunicació estarem encantades de rebre-les i implementar-les juntes.

Amb aquest web volem continuar l’actual tasca de comunicació, que consisteix en connectar:

  • les famílies amb l’escola (en el seu dia a dia i organització),
  • les famílies entre elles (són moltes les sinèrgies que poden sorgir en portar i recollir els nens i fer vida al barri),
  • les famílies i el barri (fent arribar novetats del barri relacionades amb el món infantil o bé d’interès general per a tothom), i
  • les famílies i el món!

Esperem ens seguiu i participeu!