Per Carnaval ens ho vam passar bomba!

La pluja no va poder evitar que els alumnes d’infantil i primària de l’escola, i els pares i les mares que s’havien disfressat, poguessin lluir les seves disfresses. Això sí, sota cobert!


Enguany la rua de Carnestoltes de l’escola, ambientada en el món de la fantasia, va canviar el pati de l’escola i els carrers del barri per la pista del polisportiu, que va cedir l’Espanya Industrial. I és que la pluja va obligar a fer un canvi de plans a ultimíssima hora i els alumnes van haver de fer la seva habitual desfilada, per classes, sota l’aixopluc del polisportiu i sota l’atenta mirada, des de la grada, dels familiars que s’hi van poder desplaçar.
En aquest enllaç podreu veure un recull de fotografies.

En canvi, un cel serè va acompanyar tot el dissabte les rues que es van fer pel barri. Al matí, la rua infantil va desfilar per l’Espanya Industrial i pels carrers més propers, i a la tarda, els astronautes, els extraterrestres i un coet del CMX van desfilar per la Rua del Carnaval del barri de Sants. I com sempre,  tant al matí com a la tarda, la rua ha estat amenitzada i acompanyada per la música dels Descentrats.

Més fotos