Què ens van explicar a l’Assemblea de l’AFA?

La cinquantena de persones que hem assistit a l’Assemblea del passat 21 de novembre no hem vist ni al Brad Pitt, ni a la Carme Ruscalleda ni a la Penélope Cruz.. Però ens hem trobat amb un escenari molt millor: una nova Junta directiva de l’AFA que inicia un nou cicle al capdavant de l’associació. L’Oriol Fernández de president, l’Àngels Hervàs i la Cristina Osuna de vicepresidentes, el Chus Auñon de tresorer i el Dani Ferrer de secretari. Moltes gràcies per la vostra generositat i molts encerts en aquesta nova etapa.

L’assemblea ha començat puntualment a les 20h per aprovar, per majoria, els comptes del curs passat. Després de resoldre dubtes i contestar algunes preguntes, el Xavier Boladeras, que ha estat el tresorer en aquests darrers anys, aprofita per acomiadar-se després de 15 anys a l’AFA. El seu fill ja ha finalitzat el curs escolar. Moltes gràcies Xavier pel teu compromís i per la teva dedicació.

Acte seguit, s’ha presentat la proposta de nova junta directiva de l’AFA que s’aprova per majoria absoluta! A partir d’aquí, comencem a posar fil a l’agulla!

El nou tresorer, el Chus Auñon, ha presentat els pressupostos per aquest curs. Ens informa que atès que els comptes presenten un superhàbit que s’arrossega dels romanents dels anys anteriors, es consensuarà a Junta Rectora per invertir-los en algun projecte o proposta que reverteixi directament als nostres fills i a les nostres filles. Abans, es parlarà amb l’escola per escoltar propostes i necessitats. En cap cas, aquests diners serviran per pagar les obres que s’iniciaran a l’escola properament. Així, es decideix afegir 15.000 euros al pressupost d’enguany per a aquesta despesa extraordinària i, també per majoria, s’aproven els números del curs 2019-2020.

Seguidament s’ha projectat la memòria del curs passat: Coordinació de delegats i delegades i consell escolar ens han explicat qui són i què fan i les diferents vocalies han anat explicant els seus projectes i les seves necessitats: Ajuts, Menjador, Extraescolars, Cultura i Comunicació.

Una vegada més, coincidim en demanar més gent, més famílies per donar suport a les mares i pares que participen i col·laboren a l’AFA, per donar més qualitat a les activitats que es fan i per donar relleu a la gent que ja marxa.

També s’ha parlat de nous projectes i noves propostes. La Comissió de Cultura ens informa que el proper 4 de desembre començarà la segona edició del Club de Lectura de l’AFA, i que es repetiran els tallers d’escriptura per a adults i infants. Enguany, tornarem a participar a la Magic Line!

I coincidint amb la Festa dels Patges el proper 13 de desembre, hi haurà una nova activitat: Un Mercat d’Intercanvi. Properament se us informarà de com es farà, on, i com funcionarà.

D’entre el públic una mare fa una nova proposta: crear un espai de trobada, de suport i de debat entre famílies expatriades de l’escola. La proposta té molt bona acollida i es tirarà endavant.

En el torn d’extraescolars ens han donat una bona notícia: L’excursió de l’AFA d’enguany serà parcialment subvencionada. En som uns quants i unes quantes…però en volem ser més encara!

I des de la vocalia de Comunicació fan una crida per comptar amb la col·laboració de pares i mares per mantenir viu el blog. Tan sols necessiten aportacions puntuals de com han anat les xerrades, activitats, tallers o visites per poder compartir l’experiència amb la resta de famílies de l’escola.

Hi ha feina per a tothom! No necessitem dedicació absoluta, tan sols la teva col·laboració. T’apuntes a l’AFA i ens ajudes a fer-nos més grans?

En aquest enllaç podeu veure la memòria de l’AFA del curs passat.

Moltes gràcies a totes les famílies que vau venir a l’assemblea. Que ens vau escoltar, ens vau traslladar els vostres dubtes i ens vau fer partíceps de les vostes propostes.

I moltes gràcies també a la sala de cinema del barri, Zumzeig, per col·laborar també amb nosaltres i obsequiar amb dues entrades que es van repartir per sorteig, entre les persones que vam assistir a l’assemblea.

Ens veiem durant el curs!