Participa

Famílies jugant a l'exterior d'una escolaSou famílies inquietes? Voleu compartir les vostres habilitats amb les vostres filles i fills i les seves companyes i companys de l’escola? Us agrada anar d’excursió? I conèixer gent nova? Valoreu positivament arrelar-vos al barri? I participar en l’organització de festes, activitats i nous projectes vinculats a l’escola?

Hi ha diverses maneres de participar de l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’escola. Tot seguit us en proposem dues.

 

Voluntariat

L’associació té una borsa de voluntariat formada per socis i sòcies de l’AFA que dediquen una part del seu temps lliure en funció de la seva disponibilitat a donar suport en el desenvolupament d’alguna de les activitats que aquesta promou.

Si vols participar-hi, només cal que enviïs un correu a afa@joanpelegri.cat amb l’assumpte “voluntariat” i especificant el nom i cognoms de les vostres filles i fills al cos del missatge.

Delegades i delegats

Les delegades i els delegats són mares i pares que fan de portaveu de l’escola a les famílies i al revés per fomentar el model d’escola participativa. N’hi ha almenys un a cada classe. Es reuneixen el primer dilluns de cada mes conjuntament amb l’AFA per compartir suggeriments, demandes, dificultats i altres experiències viscudes des del càrrec que representen i fer propostes resolutives per abordar-les.

Posa’t en contacte amb nosaltres a afa@joanpelegrí.cat si t’agradaria representar la classe del teu fill o filla amb l’assumpte “delegades i delegats” i especificant el nom i cognom de les vostres filles i fills al cos del missatge.