Agendeu-vos les activitats obertes del CMX!

Des del CMX, ens conviden a participar de tots aquests actes oberts a tothom que a continuació es detallen:
 
– 28 de març: Aniversari dels 110 anys del CMX. A les 17h al pati de l’escola, cada família hi participarà portant una espelma que bufarem tots junts. A l’acabar es repartirà xocolata desfeta per tothom!
– 29 – 30 de marçSortida oberta de l’Esplai a Caldes d’Estrac. Es poden apuntar, de dilluns a divendres a la secretaria del Centre de 17 a 19, tots els nens i nenes que vulguin gaudir d’una divertida sortida amb l’esplai!
 
– 6 d’abril: Diada Esportiva: de 10.00 h a 15.00h. Jornada organitzada per la secció de futbol on poden venir pares, mares i familiars a gaudir d’un matí de bàsquet i futbol sala al pati del cmx on acabarem fent un dinar de germanor!
– 11 de maigPatinada Popular: Sortida d’inici a les 11.00 a la Plaça de les Glòries seguint el recorregut per la Diagonal, Fòrum, Passeig Marítim fins a trobar un lloc adient per a fer un pica pica de cloenda del dia!
 23 – 30 de maig: Setmana Joan Pelegrí: Al llarg d’aquesta setmana les activitats extraescolars estan obertes a tots els nens i nenes que vulguin venir a provar què s’hi fa amb els seus amics i amigues. El primer dia, 23, hi haurà la tradicional cursa pels espais de l’escola i el concurs de ràpids.
– 30 de maig: Nit de mares i pares: Aquesta serà una nit màgica per a totes les famílies que hi participin. Apunteu-vos amb els vostres amics i amigues a gaudir d’una gran nit amb els monitors i monitores dels vostres fills i filles!
– 8 de junyFestival de Dansa i Teatre: Els nens i nenes de les activitats de dansa i teatre fan el seu festival oferint-nos una bona estona i delaitant-nos amb la seva obra i balls! No hi podeu faltar!
– 13 de junyFesta i Ball de Fi de Curs: Celebrarem durant tot el dia el final de curs amb els matalassos inflables, la festa de l’escuma i per acabar el dia, el conegut ball del fanalet!
– 19 de juny: Focs de Sant Joan: Tots els nens i nenes de l’escola poden crear la seva maqueta amb petards i participar al conegut concurs de focs de Sant Joan que tindrà lloc al pati del Centre.
 
 
 
El Centre Montserrat-Xavier, de la Fundació Cultural Hostafrancs,  actualment s’encarrega d’organitzar un gran ventall d’activitats extraescolars, esplai i activitats de vacances adreçades als alumnes de l’Escola Joan Pelegrí i obertes  tant al barri d’Hostafrancs com a tothom qui hi vulgui participar, oferint així un espai lúdic i de lleure amb un projecte educatiu darrere.