Casals d’estiu: comencen les inscripcions!!!

Ja s’acosta el moment de planificar les vacances d’estiu. Molts dels pares i mares treballem i per tant cal buscar casals i altres activitats perquè els nostres fill/es s’ho passin d’allò més bé.

Com sempre, diverses entitats de la Fundació Cultural Hostafrancs, a la qual pertany l’escola, organitzen diverses modalitats de casal.

El Casal d’Estiu del Centre Montserrat Xavier proposa, com cada any, casals amb activitats per a nens, nenes, nois i noies que volen passar uns dies de juliol  jugant i gaudint d’unes vacances diferents i amb activitats diverses. Molts jocs, curses, gincames, remullades per treure’s la calor, petites sortides… faran que l’estiu sigui molt divertit! Trobareu properament més informació aquÍ: https://www.facebook.com/cmx1904?fref=ts i en la informació que passaran als alumnes des del mateix CMX.

El Club Natació Joan Pelegrí organitza el 8è Campus Esportiu d’Estiu, un campus urbà amb l’esport com a centre d’interès que permetrà gaudir de les setmanes de vacances escolars practicant diversos esports, tant aquàtics com activitats multiesportives, activitats alternatives i jocs de taula. Trobareu més informació aquí: http://www.clubnataciojoanpelegri.cat/

També, com ja sabeu, Kith col·labora amb la nostra escola per dur a terme l’activitat d’anglès extraescolar, per aquest motiu, us donem a conèixer la seva proposta per aquest estiu 2015: 19a edició del Summer Camp, unes colònies d’estiu 100% en anglès. Més informació en document i díptic.

A part,  tenim la campanya de vacances d’estiu del 2015 de l’Ajuntament de Barcelona per barris que ofereix moltes activitats des de lleure, esportives i socioculturals i que es poden consultar a https://lameva.barcelona.cat/vacances/ca/#.VSeQH_CWmVo

Ja ho veieu famílies, hi ha propostes per a tots els gustos!