Comença el procés de reutilització de llibres de text i lectura a Secundària i Batxillerat


L’AMPA juntament amb l’escola, torna a començar a preparar de nou la reutilització de llibres de text i lectura per el proper curs.

OBJECTIUS PEDAGÒGICS

  • Fomentar els valors de responsabilitat  i solidaritat; Cal que els alumnes comprenguin que la no-reutilització de llibres és un malbaratament de recursos i una agressió al medi ambient.
  • Cal aprendre a compartir el material i pensar en els altres . Intentarem que enguany  els alumnes rebin els llibres dels companys del curs anterior .Evidentment això els ensenyarà la importància de pensar en l’alumnat que l’utilitzarà l’any següent, i a conservar els llibres com els agradaria trobar- los a ells.

COM FUNCIONA EL PROCÉS  ? 

·     Demanem als pares que facin la donació dels llibres que els/les  seus/ves fills/es han fet servir durant el curs ( Es pagaran 3€ per llibre )

·     L’AMPA comprarà els llibres  de l ‘alumnat  de 1r ESO a 3r ESO (LECTURES)

De 4t ESO a 2n de Batxillerat i Cicles  , LECTURES I TEXT (optatives) , al preu de (3€)

·     Es  vendran  els llibres  a l’ alumnat de 6è de primària a 2n Batxillerat i Cicles ( Lectures i/o text segons curs) sempre que, els que enguany fan un curs  superior als que ells/es els hi toqui fer, ens deixen els seus llibres.

Si esteu interessats en l’ intercanvi de llibres , haureu de retornar la carta que l’AMPA us farà arribar,  a la Safata  que trobareu al taulell de consergeria de l’escola, o be a la secretaria de l’AMPA, i els alumnes que enguany feu 6è, l’haureu d’entregar als vostres tutors  (Màx. 19 de Juny ) .

Recordeu  marcar els llibres reutilitzats que esteu disposats a comprar I/o cedir segons el curs.

Dates del Projecte  : Del 25  de Juny al  11 de  Juliol 2012 , matins de 10 h a 13h i tardes de 16:30 h a 19:00h
25 -26- 27 de Juny *: entrega dels llibres usats (els que estiguin a la llista i en bon  estat) i 4 de juliol, data límit d’entrega pels alumnes de 2n de batxillerat

Dijous I Divendres   3- 4  juliol : venda  llibres reutilitzats  de 6è i  1r ESO ( Lectures )

Dilluns 7  juliol : Venda llibres reutilitzats de 2n i 3r ESO  ( Lectures )

Dimarts 8 Juliol : Venda llibres 4 ESO ( Lectures i Optatives )

          Dimecres  9 i Dijous  10 juliol : Venda llibres  reutilitzats  1r i 2n Batxillerat   i Cicles   Formatius  .

IMPORTANT :  

NO ES COMPRARAN   els llibres que NO estiguin en bones condicions NI TAMPOC aquells que estiguin  amb els Exercicis fets !!!!!   

En el cas de no tenir suficients aportacions de llibres l’AMPA ,  es reserva el dret en l’adjudicació dels  llibres, RECORDEUque tindran prioritat a obtenir llibres, aquells/es que hagin  lliurat  els seus .