Comencem un nou curs, en piulades!

Ja hem iniciat un nou curs, però l’estiu i les vacances, ens han deixat piulades pendents. Us adjuntem informació del nou curs i de l’oferta d’activitats extraescolars amb 4 novetats per a ESO.

Sabies que un alumne de l’escola ha tret la millor nota de la selectivitat a les comarques de Barcelona? I que hi hagut alumnes d’intercanvi? Aquestes són les piulades més destacades de l’estiu!

 

 

 

#noucurs

Ja tenim a punt l’oferta d’extraescolars per a aquest curs! Enguany tenim 4 novetats per a ESO! Tria i remena íñíñ👇

Vols conèixer els detalls del calendari del curs vinent? Ja hem publicat el butlletí d’Infantil-Primària  i l’Agenda de Secundària

#intercanvi

Dos alumnes de la nostra escola estan d’intercanvi a Shenzhen (Xina) coneixent el país i la cultura. Així els van rebre

Intercanvi cultural amb escoles de Lushui, Xina. Avui han dinat a la nostra escola i després taller de pastissos

 

#selectivitat

Avui els nostres alumnes Albert Boladeras, Albert Lligadas i Julieta Vallet reben les DISTINCIONS PAU a L’aUDITORI per haver obtingut més d’un 9 a la fase general de les PAU d’aquest curs. Moltes felicitats a tots tres i un bon i merescut estiu!

Ja heu vist el diari del barri? L’Albert Boladeras i la seva espectacular nota de Selectividad ocupen el titular de la portada!

Aquí teniu els resultats de la Selectivitat: 100% d’aprovats i 3 distincions d’alumnes amb més d’un 9. Més detalls

L’Albert Boladeras ha tret la millor nota de les comarques de Barcelona i la segona de Catalunya, Com s’ho ha fet?

L’Albert Boladeras Hervás, de 2n de Batxillerat, ha obtingut la segona nota més alta de Catalunya a la Selectivitat amb un 9’80 PAU 2019 Enhorabona!