Encetem un nou curs!

Un any més encetem un nou curs amb moltes ganes i molts projectes que volem compartir durant tot l’any amb vosaltres. Des de l’AFA volem donar la benvinguda a tots els alumnes i les famílies, a les que ja ens coneixem i a les que heu entrat de nou a l’escola. Us desitgem molt bona tornada i un bon curs 2017-2018. De moment aquest divendres us esperem a la Festa de Benvinguda que organitzem, sobretot, per als nouvinguts a l’escola! En breu, més informació al blog.
Recordeu que les activitats extraescolars no començaran fins el proper 2 d’octubre. És per això que, des d’avui dimarts 12 i fins el proper 30 de setembre, el Centre Montserrat Xavier ofereix els Jocs de Setembre. Si voleu més informació dels horaris, les inscripcions, el funcionament i el preu, cliqueu a aquest enllaç.
Ja tenim guanyadors del concurs de fotografia #fotoafajp

Un jurat compost per cinc membres de la junta de l’AFA i de la comunitat educativa ja van escollir les tres millors fotografies del concurs del curs passat. Una decisió difícil perquè totes les fotografies tenien el seu encant i es mereixien el premi. Moltes gràcies a tots i totes per la vostra participació. Les fotografies escollides han estat:

Els tres premiats rebran, el dia del Firajocs que se celebrarà a l’octubre, en el marc de la Festa Major d’Hostafrancs, un diploma i un petit obsequi. Les fotografies presentades, hagin estat premiades o no, s’utilitzaran per formar part del calendari de l’AFA i com a material de comunicació i difusió de l’AFA.

Precisament aquest any se celebren 5 anys des de que el 2013 vam convocar el 1r concurs de fotografia de l’AFA amb l’objectiu de recollir moments i imatges de qualsevol de les activitats organitzades per l’AFA, el CMX i l’Escola al llarg de tot el curs.
Així que, no guardeu les càmeres al calaix i comproveu que teniu prou espai al mòbil perquè aquest curs…més!