Enhorabona als premiats del concurs de fotografia de l’AMPA!

El passat dissabte 10 d’octubre, dins del FiraJoc del Centre Montserrat Xavier, a part de fer-nos gaudir de les emocions jugant, es va fer la entrega dels premis del 4t concurs de fotografia de l’Ampa. Totes les fotografies presentades eren de gran qualitat i el jurat ho va tenir difícil per decidir-se. Les fotografies guanyadores eren de Cristina Coca, José Ramón i Pau Serés.
L’acte del Firajoc consisteix en diferents paradetes amb jocs relacionats amb un centre d’interès, que aquest any eren les emocions: la por, el fàstic, el riure…El Centre també va oferir pomes per berenar, cedides per Casa Ametller, que als nens els hi van encantar!

Volem agrair a tots els participants, pares, mares, alumnes, monitors, professors…. la seva participació en el concurs de fotografia. Com ja sabeu, les fotos del concurs ens serveixen per confeccionar el calendari de l’AMPA, en el qual ens aporten qualitat, creativitat i expressivitat.

Ja ho sabeu, durant el curs, aneu fent fotos de les activitats de l’AMPA per a presentar al proper concurs de fotografia que s’obrirà a final de curs!