Ets dels que prepares el camí per al fill o dels que prepares el fill per al camí?

Ets dels pares que prepares el camí per al fill o dels que prepares el fill per al camí de la vida? Qui ha decidit viure amb presses, els pares o els fills? Ets tu qui eduques al teu fill o és la teva por? Amb aquestes preguntes i altres situacions, la Cristina Gutiérrez va dinamitzar la xerrada que va realitzar a la Sala d’actes de l’escola davant de més de 50 mares i pares.

La Cristina ens va explicar la seva experiència personal i professional amb La Granja, la primera granja escola amb un Mètode© registrat que entrena les competències emocionals de nens i joves, i que alguns cursos de la nostra escola participen en les seves activitats. El mètode ha estat provat durant 13 anys amb més de 10.000 alumnes de 3 a 14 anys que cada any fan les seves colònies a La Granja. Allà també organitzen sortides per famílies, les anomenades Emofamily Excursions.

Segons la Cristina, entrenar per a la vida vol dir treballar l’empatia, l’autoestima, la comunicació positiva, l’autonomia i la fortalesa interior. Però sobretot, ens va dir que cal entrenar amb aquells valors que nosaltres creiem, aquells que nosaltres ens han servit. En cada moment i cada dia, entrenem per a la vida als nostres fills. Els fills cauran, però, si saben aixecar-se, vol dir que tenen fortalesa i confiança i saben on volen anar.

Per aquells que no vau poder venir o pels que hi vau ser i voleu recordar alguns moments, posem a la vostra disposició el video de la xerrada i la presentació. Gràcies, Cristina!