Trobada de poders sobrenaturals al FiraIncreïblejoc

Vam entrar com a nens i nenes i vam sortir fets uns superherois i unes superheroïnes! El FiraIncreïblejoc va tornar a ser una festa familiar rodejada de monitors i monitores amb poders sobrenaturals.

 

Un any més, i en el marc de la Festa Major d’Hostafrancs, el Centre Montserrat Xavier ens va preparar una tarda fantàstica.

Els infants, de totes les edats, van haver de passar i superar set proves: fer-se una fotografia amb el super Plàtan, jugar a un twister gegant i posar a prova els nostres poders d’elasticitat, passar sense cridar el túnel del Socavador, córrer amb el Dash i passar un circuit amb un munt d’obstacles, demostrar els poders humorístics fent riure al Jack Jack, pintar-nos com a superherois i superheroïnes, i encertar amb Frozono amb el poder de la punteria. Tothom va demostrar uns grans poders sobrenaturals.

 

 

 

Lliurament dels premis del concurs de fotografia #fotoafajp
I en finalitzar el Firajoc, l’AFA va lliurar els obsequis a les tres fotografies guanyadores del concurs #fotoafajp. Enguany els premis han estat unes invitacions per anar a la sala Zumzeig Cinema, una aposta cultural i cooperativa al nostre barri. Moltíssimes gràcies a la Llum, la Marta i la Sara (a qui va recollir el premi el seu germà). Esperem que gaudiu molt del premi!

I després del lliurament de premis, vam poder seguir gaudint de la Festa Major. A la plaça Joan Pelegrí, l’espectacle “Envà” de la companyia Amer i Àfrica circ cia ens va deixar amb la boca ben oberta. L’Àmer és antic alumne de l’escola Joan Pelegrí i ex-monitor del Centre Montserrat Xavier. I acte seguit, projecció a la façana de l’escola Miquel Bleach d’un mapping a càrrec del que ha comptat amb la participació i col·laboració d’alumnes de la mateixa escola Miquel Bleach i de l’escola Joan Pelegrí, organitzat per la FAECH i FAB Casa del Mig, entre d’altres.

Més fotografies del Firajoc i del lliurament de premis aquí!