FESTITURISTIVERN. 12 FEBRER 2012

Ara, EMOCIONA’T amb el vídeo …

Vas venir al FestiTURISTIvern – Diumenge 12 de febrer a les 17h ????

Si és que sí, estem segurs que us vau divertir … pels que no, volem compartir amb tots vosaltres…  

El gran viatge turistic que es va fer al Teatre de l’escola, gràcies a les  grans actuacions dels monitors i monitores del CMX , premonitors , alumnes … i, com a novetat, gran actuació de ” karaoke Gospel ” de L’AMPA.

Us animem a que aneu inventant noves propostes per l’any que ve . 
Aquest amb veu propia , us dic que ha valgut la pena !!!!

Més fotos en …

4 replies
 1. Afajoanpelegri says:

  Estimada AMPA,

  Vull agraïr-vos la participació ahir en el Festivern, crec que les famílies ho van difrutar i van passar una molt bona estona. Sabeu que per nosaltres aquest acte és especial, representa si més no una idea curiosa de fer un festival on els nens i nenes s'apuntin per fer diverses actuacions, siguin balls, obra teatral, guitarres, coreografies, … perdre la vergonya, gaudir dels valors de l'esforç per fer una bona actuació, fer-se valer i tenir empenta; sempre ens agrada donar un toc divertit i distès per fer-nos propers a les famílies, disfrutem com nens!!!!
  El més interessant d'aquesta edició del Festivern, el FestiTURISTIvern, és la comunió amb tots vosaltres, que l'AMPA hi hagi participat, i de quina manera!, ha donat una nova dimensió que es va fer present a tot el teatre. Ara esperem que tot aquest sentiment que desprén un acte com aquest es transmeti a les famílies i així estiguin contents de poder tenir un Centre i una Ampa amb tanta empenta i voluntat.

  MOLTES GRÀCIES DE PART DE TOTS ELS MONITORS/ES DEL CENTRE.

  Una forta abraçada!

  Per cert, ara el llistó està molt alt! s'haurà de començar a pensar en el proper Festivern..

  Pepo.

Comments are closed.