Comencen les inscripcions a les activitats extraescolars del CMX

Avui dilluns, i fins el proper divendres 21 de setembre, s’obre el període d’inscripció a les activitats extraescolars del Centre Montserrat Xavier. Es podran fer, de 17h a 19h de la tarda, al menjador de l’escola d’infantil i primària. Recordeu que les activitats extraescolars començaran el proper dilluns 1 d’octubre.

 

A quines activitats es poden apuntar?

A la guia d’activitats, que ja s’ha lliurat als alumnes de l’escola i que també trobareu en aquest enllaç, veureu que el CMX ofereix una àmplia ofertat d’activitats per als nostres fills i les nostres filles, tant esportives, com lúdiques i artístiques: el futbol-sala, el patinatge, la iniciació a l’esport, la guitarra, la dansa-expressió corporal, el racó del joc, el petit gran músic …. i l’esplai la Lluna les tardes de dissabte!! Enguany, a més, s’obre una nova activitat: Teatre per a petits des de P3 i grans fins a 6è.

 

A la guia també trobareu informació sobre el funcionament del CMX, de les activitats, del procés d’inscripció i dels preus.

Altres activitats a l’escola i al barri

Recordeu que els infants també poden optar per activitats com la música i els cursos d’instruments organitzats per Estudis Musicals Atlàntida o fer anglès al centre Kith Institute on trobareu més informació de les inscripcions aquí

Si el que els agrada és la natació, els salts o la natació artística podeu adreçar-vos al Club Natació Joan Pelegrí. Si en canvi el que volen és jugar a bàsquet, podeu demanar informació al BAM.

Si el que busqueu és alguna activitat més específica, recordeu que també podeu consultar la pàgina web de l‘oferta esportiva de la ciutat de Barcelona per barris.

I per als que l’escola ja ens queda lluny, al barri podeu consultar els tallers per a adults que ofereix  Cotxeres-Casinet de Sants i els tallers del Casal Artesà d’Hostafrancs.

Recordeu que fins que no comencin les activitats extraescolars el proper dilluns 1 d’octubre, el CMX ofereix els Jocs de Setembre. Si voleu més informació dels horaris, les inscripcions, el funcionament i el preu, us podeu adreçar a la secretaria del CMX qualsevol tarda de 17h a 19.30h.