La Magic Line: repte més que superat

Més de 50 “Pelecaminants” entre pares i mares, nenes i nens, mestres i personal de l’Escola i monitors i monitores del CMX vam fer els 10 quilòmetres de solidaritat i vam contribuir que aquesta quarta edició de la Magic Line també fos un èxit: 12.000 caminadors, 700 voluntaris, 200 empreses, organitzacions i institucions col·laboradores

Enmig d’un ambient molt festiu i familiar, i un cop feta la foto de família, poc després de les 11.00 hores els “Pelecaminants” vam iniciar la nostra caminada per la muntanya de Montjuic. Un trajecte que ens va permetre visitar el Jardí Botànic, gaudir de les vistes des de la Caseta del Migdia, descansar i fer un mos al Castell de Montjuic, fer-nos fotografies a la plaça de l’Armada, i mirar-nos Barcelona camí de baixada i des del Mirador del Poblesec. Els darrers quilòmetres van transcórrer pels carrers de Barcelona, travessant el Poblesec i el barri Gòtic abans d’arribar a la meta. Creuar la línia de meta a la Catedral, amb uns animadors que et fan sentir protagonista d’aquesta mobilització solidària, és una experiència inoblidable! A la plaça d’arribada, no només hi havia una gran festa solidària amb “Música per la inclusió” sinó també un laberint per als infants que encara no estaven prou cansats.

Amb l’aportació dels 388€, del donatiu de l’AFA i dels diners que es van recollir durant el concert solidari al pati del CMX, els “Pelecaminants” hem contribuït als més de 300.000€ que ha recaptat la Fundació Sant Joan de Déu, a través de la Magic Line, i que ajudaran a finançar projectes d’acollida, de cooperació internacional i de recerca en els àmbits dels sense llar, de la dependència, de la salut mental, de la discapacitat intel·lectual i de la infància.

Moltes gràcies a l’AFA per organitzar-ho i a tots els “Pelecaminants” per participar, per la seva solidaritat,  i per contribuir a fer millor la nostra societat. 

 
Les millors fotografies de la caminada en aquest enllaç
 
I l’AFA, als mitjans de comunicació: