L’AMPA forma part del jurat del 26è Premi Drets Humans de l’escola

Cada mes de febrer, l’escola organitza el Premi Drets Humans, per tal de difondre la Declaració Universal dels Drets Humans, sensibilitzar sobre els valors que proclama i, sobretot, promoure la defensa dels Drets Humans que tan sovint es veuen vulnerats. L’edició d’enguany, la 26ena, anava dedicada a Malala Yousafzai, estudiant i activista pakistanesa de només 17 anys, recentment guardonada amb el Premi Nobel de la Pau per la seva lluita en favor de l’educació dels infants i per la seva dedicació perquè els nens, i sobretot les nenes, puguin tenir dret a rebre una educació.
En aquests premis s’avaluen diferents treballs relacionats amb els Drets Humans que l’alumnat de l’Escola ha realitzat durant el curs 2013-2014, incloent pósters i plafons, presentacions en power point i treballs de recerca. A més, es premia també el treball continu de l’alumnat en matèria de Drets Humans amb el Premi Joan Pelegrí, els treballs que aporten una visió positiva de futur amb el Premi Eantopia i els treballs que fomenten l’ús de les noves tecnologies com a eina de sensibilització i denúncia de les violacions dels Drets Humans, amb el Premi Ciberacció.
L’AMPA és un dels membres del jurat dels premis, juntament amb altres professors i personal de l’escola, un representant del Patronat de la Fundació Cultural Hostafrancs i un ex-alumne.
Podeu consultar el relat de l’entrega dels premis d’enguany en aquest enllaç , on també hi van participar els alumnes de 5è de Primària.

Fotos de l’Escola Joan Pelegrí