L’AMPA segueix!

El passat 28 de maig es va celebrar una Assemblea extraordinària per escollir el nou o nova presidenta de l’AMPA. Finalment es va presentar una candidatura conjunta amb un nou president, Oriol Fernadez, i múltiples vice-presidents que pretenen compartir responsabilitats.

Així doncs donem la benvinguda a l’Uri, però també volem mostrar el nostre agraïment a la Karina Grau per tot el treball i esforç que ha dedicat presidint l’AMPA aquests últims anys, defensant el paper de les mares i pares de l’escola i que ha fet possible tirar endavant moltes de les iniciatives i propostes demanades per les famílies.

Famílies, l’AMPA us necessita!! Però, i vosaltres, per què necessiteu una AMPA? Per poder comptar amb activitats extraescolars? Per estalviar-vos la compra de llibres nous tot optant a la reutilització de llibres? Per poder assistir a jornades de gran interès sobre educació, infància i adolescència? Per establir canals de diàleg àgils amb l’escola i millorar el dia a dia i educació dels nostres fills i filles? Per ajudar a famílies amb dificultats econòmiques? Per tenir una festa de final de curs i una excursió anual? 

Participant en l’AMPA, les famílies de l’escola mostren el seu compromís i interès comú per fer del Joan Pelegrí una escola encara més inclusiva i cooperativa. La implicació de mares i pares en l’AMPA crea i reforça xarxes veïnals i ens vincula encara més afectivament a l’escola, entre nosaltres, al barri. I tot això, els nostres fills i filles ho noten, ho perceben, i ho retornen essent més feliços, tot sentint-se part d’una comunitat. 

Vols participar com a membre actiu a l’AMPA i no saps com ni amb quina finalitat? Ens pots escriure un correu, apropar-te a la nostra oficina i facilitarem encara més maneres perquè formar part activa de l’AMPA sigui fàcil i un plaer per a tothom! Perquè tots som l’AMPA!