Les activitats a l’escola de secundària, en piulades

Ja encarem la recta final d’aquest curs, però el ritme no para i l’activitat continua. Els més grans han gaudit del viatge de final de curs a Berlín i al País Basc. I alumnes de l’escola han participat en diferents mostres, projectes i olimpíades i alguns dels treballs han estat guanyadors. Moltes felicitats!

 

Us deixem un recull de piulades amb algunes de les activitats més destacades d’aquestes darreres setmanes: Sant Jordi, visita als estudis de  RTVE i de Sants3 Ràdio, pneumàtica optativa, castellano, cocle formatiu d’activitats comercials, pràctiques de RCP….

#exposiciódetreballs

Estudiants d’una desena de centres de Sants-Montjuïc participen a la 18a Mostra de Treballs de Recerca [[

Les memòries i els pòsters dels nostres projectes mschools d’enguany comencen a tenir forma.

La Lluna i en Pau presenten el seu treball ‘Castàlia’, sobre la música al cinema, a la Mostra de recerca de secundària. El seu vídeo muntatge ha causat gran sensació entre el públic 🎬

Avui som a la Mostra de recerca de secundària de BCN SantsMontjuicexposant projectes de 4t d’ESO i 2n de Batxillerat

El treball “Castàlia”, de Lluna Anguiano i Pau Serés (4t d’ESO), ha estat premiat a la Mostra de Recerca de Sants-Montjuïc

Una alumna de l’escola, guanyadora de l’Olimpíada de Filosofia de Catalunya . Ana Vicente, de 2n de Batxillerat, participarà els dies 26 i 27 a l’Olimpiada Filosófica de España, a Màlaga |

L’Ana Vicente, guanyadora de l’Olimpíada de Filosofia de Catalunya en la modalitat de dissertació representarà Catalunya a l’Olimpíada espanyola que es celebrarà a Màlaga. Li desitgem molta sort!

 

#activitats

Alguns alumnes de 1ESO de han escrit la llegenda de  Sant Jordi adaptada a la crua realitat. Orgullosa d’un alumnat compromès que lluita per un món sense masclisme ni fronteres.

Per què dediques el llibre als teus pares? Pregunta una alumna de 4t d’ESO. Maria Barbal: Perquè és una història molt similar a la que ells van viure, encara que no tant violenta, per tant hi havia moltes raons per dedicar-lo a ells. Estem parlant de “Pedra de tartera”.

Acabant les darreres pràctiques dePenumatica a l’Optativa “Tecnologia Industrial” de 4t ESO. Encarrilem la recta final amb les Instal·lacions elèctriques de l’ Habitatge Escola

Avui a Educació física l’alumnat de 3r d’ESO aprèn a actuar davant d’una emergència a través d’un taller de RCP (Reanimació cardiopulmonar) i DEA (desfibril·lador semiautomàtic).

Avui a Castellà de 2ESO han fet la seva pròpia versió del programa La resistencia

Compartim una mostra d’alguns dels aparadors ideats i executats per l’alumnat de 1r del Cicle formatiu d’Activitats Comercials.

1r d’ESO comença a treballar el mural de processos vitals i on millor que a la Biblioteca per buscar informació?

Probablement l’oració composta més llarga que s’ha escrit en una pissarra…? 🤭

Professores i professors de secundaria ens estem formant en l’ús de la tecnologia de disseny i impressió 3D

 

#sortides

Alumnes de 2n d’ Activitats Comercials han visitat un menjador social i botiga Menja Futur que es dedica a insertar laboralment a persones en risc d’exclusió social i a donar menjar a persones derivades d’assistència social

Avui l’alumnat ha gaudit de la jornada esportiva al Serrahima i al poliesportiu de l’Espanya Industrial per tancar un megatrimestre! Bones vacances de Setmana Santa!

Avui els de l’optativa de periodisme al plató del telenotícies de RTVE a Catalunya

 

Viatge de fi de curs de 4t d’ESO: última passejada per la Plaza del Castillo de Pamplona. Acomiadant-nos d’aquests 4 dies fantàstics al País Basc.

L’alumnat de 2n de Batxillerat està de viatge de fi de curs a Berlín

L’alumnat de l’optativa de periodismede 3r d’ESO visita els estudis de SantsRadio3

Alumnes molt lectors de 1r i 2n d’ESO visiten la llibreria “La inexplicable