Més detalls de l’excursió de l’AMPA del 17 de maig


Estimats pares, mares, tutors/es i tots/es els que estigueu disposats a passar  un dia diferent, 
La gent de la junta de l’AMPA ens agrada convidar-te a
L’excursió de mares i pares 
 
Aquesta carta és per informar-vos que l’excursió de mares, pares, tutors.. … que ja s’acosta i ens faria molta il·lusió gaudir-la amb vosaltres! 
La comissió de pares i mares d’activitats extraescolars i l’equip de monitors us animem a venir ja que és una oportunitat única per conèixer de prop el que viuen els vostres fills i filles en una excursió, conèixer altres pares i mares …
Per  gaudir d’un dia a la natura amb la família, amb els nanos, amb els pares de la classe, amb els monitors del Centre….
Has vingut altres anys , vas poder gaudir de la gimcana sorpresa que ens preparen els monitors, del banyet fresquet de nens i pares, del partidet de futbol de nens contra mares i pares?
Tant si vens amb la família, com amb els de la classe…..divertidíssim !!!
 A Vilanova de Sau 
La sortida serà a les 8:30 hores del matí, des de l’escola de secundària ( C/ Creu Coberta / Torre Damians ) Us preguem puntualitat.
 
Ah , recordeu portar l’esmorzar! A la casa de colònies disposarem de bar per la beguda fresca.
El tiquet d’adults té un preu de 15 € i el d’infant a 10€ que  inclou: l’autocar, l’estada a la casa de colònies i el dinar. Porteu banyador els més valents!
El preu serà el mateix si aneu amb vehicle particular. Us agrairíem ens aviseu en el moment de reservar la plaça. Només et cal el teu tiquet i deixa’t portar !

El tiquet el podreu comprar, a partir del proper dia 6 de maig  de 17:10h. a 18:30 h. del vespre al porxo de l’escola d’Infantil-Primària.

Vine ! i gaudeix d’un dia especial, de la família, dels nens, dels pares, de la natura, dels amics de la classe,… I sobre tot, vine amb moltes ganes de gresca !
Ep ! que no se’ns oblidi dir-te, que estem preparant ja les FESTES DE FINAL DE CURS pel divendres 12 de juny, amb inflables i discoteca a la nit….