Què ens van explicar al monogràfic de menjador?

El passat dimecres 25 d’octubre, en un monogràfic sobre el funcionament del servei de menjador de l’escola, responsables de l’empresa encarregada d’aquest servei, Scolarest, van fer una xerrada adreçada a totes les famílies de l’escola per informar, resoldre dubtes i respondre preguntes.
Ens van explicar quins són els objectius del seu projecte educatiu de menjador escolar i van destacar que la seva filosofia es basa en “menjar, aprendre i viure“. En aquest sentit, també ens van explicar quins són els valors de la dieta mediterrània que cuinen i com treballem els hàbits d’alimentació saludable, socials i d’autonomia.
Així mateix, també es va parlar de les activitats de lleure educatiu que s’organitzen als migdies liderades per uns monitors i monitores que són els responsables de cuidar, per garantir el bon funcionament del servei, educar en hàbits i transmetre valors socials i de convivència, i dinamitzar activitats amb un objectiu lúdic i educatiu.
Trobareu més informació del monogràfic en aquesta presentació 
Vocalia de menjador de l’AFA
La vocalia de menjador té per objectiu vetllar per un bon servei de menjador, que inclou no només els menús sinó també totes les activitats de lleure al migdia. Scolarest és l’empresa que gestiona aquest servei a l’escola, tant l’equip de cuina com l’equip de monitors.
Les tasques de la vocalia són: mantenir una interlocució directa amb l’escola i amb l’empresa gestora pel que fa als temes de menjador, vehiculant els suggeriments que hi pugui haver en aquest camp per part de les famílies de l’escola. També realitza visites al servei de menjador per avaluar l’idoneïtat del servei al dia a dia.

 

Actualment, dues mares de primària són les encarregades de la vocalia. Si vols participar en aquesta vocalia o donar-nos algun suggeriment, pots enviar un mail a afa@joanpelegri.cat.