Quin gran creuer de festivern!

Les cinc de la tarda d’ahir diumenge. El creuer “CostaFESTIcreuVERN” comença a navegar. Està ple de gom a gom, tant per part de la tripulació com el públic creuerista. Els 2 capitans-CMX ens condueixen per les diferents destinacions, ens anuncien les diferents activitats del vaixell i, sobretot, ens tenen al dia de les incidències del viatge.

 Durant el creuer, actuen les petites i grans ballarines d’expressió i dansa del CMX amb els seus balls de “Don’t stop me now”, “Downtown”, “Lean on” and “Easy love”. També, en el ball de gala del creuer, hi tenim diverses actuacions d’iniciativa pròpia de la Mireia, Marina, Natàlia, Júlia, Mariona, Júlia, Nerea, David, Andrea, Ivet i Paula. Mare meva quin estil i quina professionalitat!!!! Aquests cracks prometen!

Abans del pica-pica, el vaixell pateix un naufragi… marxem a menjar alguna cosa perquè no sabem si ens en sortirem!!!! Retornem als nostres llocs en qüestió d’un quart d’hora i veiem els bonics pessebres que han fet les famílies de l’escola aquest nadal. Els pessebristes reben l’obsequi de la companyia de creuers CMX, molt útil perquè comencin a estalviar pel proper creuer 🙂 Però, podem escalfar poc les cadires, ja que comença la classe d’aqua-zumba amb uns monitors-CMX ben sexys. Fem parada a Nova Zelanda i els locals-CMX ens mostren una Haka de Rugby, fins que el vaixell ja no aguanta més i… anem a parar a una illa deserta. A les pijes-CMX no els hi funciona el mòbil! Desesperació!!! Sort en tenim de l’Esplai La Lluna que ens alegra l’estada amb les seves coreografies i ens convida a assistir a la seva festa de 45è aniversari el 7 de maig. Allí hi serem, si ens en sortim d’aquesta!

Gràcies al “Oh Happy Day” de les monges-CMX ens salvem! I, per tant, podrem tornar a celebrar el Festivern l’any vinent! Us animem a què aneu inventant noves propostes per a l’any vinent .Us hi esperem a tots! És un gran i fantàstic espectacle!

Gràcies monitores i monitors del CMX!

Més fotos del Festivern