Recomanacions, consells i receptes: què ens van explicar a la xerrada sobre alimentació sana en infants i joves
Eren gairebé les 20h d’un dia fred de tardor quan la Gina Estapé, nutricionista, amant de la cuina i apassionada de l’alimentació saludable ens va recomanar de forma molt amena quin són els millors aliments per cuinar i crear un menú saludable per als nostres nens i adolescents, fent especial èmfasi en els esmorzars i berenars.
Ens va recalcar la importància de llegir bé les etiquetes dels productes alimentaris empaquetats i ressaltar que no hem de caure només en la catalogació dels semàfors actuals. Mireu aquesta notícia de TV3
Sempre que es pugui s’ha de cuinar amb productes reals: verdures, hortalisses, fruites, llegums, tubercles, cereals integrals, etc, perquè són molt millors per a la salut!
També ens fa fer altres recomanacions, com per exemple: bullir en justa mesura perquè els aliments no perdin el gust, i sempre que es pugui evitar l’excés de
sucres, farines refinades, greixos, additius i conservants. Més informació aquí
I si a més som capaços de fer que els infants entrin a la cuina, gaudeixin amb el menjar i la seva elaboració molt millor!
Si voleu saber més i descobrir un munt de receptes creatives i saludables no deixeu de visitar el seu blog i compte d’Instagram:
blog: myhealthybitesblog.com Instagram: @myhealthybites
Més informació de la xerrada en aquest enllaç