Tornen els Pelecaminants! Un any més amb la Caminada Solidària Magic Line Sant Joan de Déu

L’any passat vam ser 50 Pelecaminants, i aquest any en volem ser més!

Un any més, els Pelecaminants, de la mà de l’AFA Joan Pelegrí i del Centre Montserrat Xavier, participem a la Magic Line,  amb la il·lusió de fer de la solidaritat una forma educativa de vida.

La Magic Line és la mobilització solidària, organitzada per Sant Joan de Déu, a favor de les persones que es troben en situació vulnerable. I l’esdeveniment central és una caminada solidària per Barcelona, per equips i no competitiva, que promou la implicació dels equips participants a través d’un repte econòmic a assolir abans de la caminada. I com ja vam fer l’any passat, participarem en la caminada de 10 quilòmetres amb una donació solidària col·lectiva de 300 €.

Tindrem tot un dia per endavant: podrem visitar alguns dels museus que ens trobarem pel camí i que tindran les portes obertes, i participar al concurs fotogràfic per instagram de l’AFA. Utilitza el hashtag #Pelecaminants18 i les fotos entraran al concurs fotogràfic de final de curs de l’AFA,

A més a més, podrem aprofitar l’espai de pícnic al Castell de Montjuic i, a partir de les 17 hores, gaudir del concert final a l’arribada de la caminada, a la zona de la Catedral.

Berenar solidari de difusió i recollida de donatius
Durant la celebració del Festivern, el proper 11 de febrer, organitzarem un berenar solidari per contribuir a la difusió de la Magic Line i per recollir donatius. Us donarem més detalls pels canals de comunicació habituals de l’AFA (blog, twitter i butlletí A’pams) i del CMX.

Amb la família, amb els amics i les amigues…no ho dubtis i forma part de la #MagicLine2018, la cita solidària del proper 25 de febrer. Inscripcions a: afa@joanpelegri.cat (indicant Nom i cognoms, any de naixement i email dels participants). Els Pelecaminants ens trobarem a la plaça Joan Pelegrí. Us confirmarem l’hora de trobada un cop ens ho confirmin des de l’organització.

La Magic Line és molt més que una caminada, és un compromís amb els qui més ho necessiten. Ens esperen quilòmetres d’il•lusions!

Som Els Pelecaminants!