Tota la informació de la xerrada “Comprar o no comprar, aquesta és la qüestió!”

El passat 2 de desembre l’AMPA va organitzar una xerrada a Primària sobre el repte d’apendre a consumir. La xerrada la va portar a terme la Marta Fonolleda de Rizoma en el marc de l’Escola de Consum de Catalunya. Aquesta és un servei públic gratuït de l’Agència Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya que té l’objectiu d’afavorir la presència de l’educació del consum dins de l’àmbit educatiu català posant al servei de la ciutadania una diversitat d’activitats i assessorament en la matèria.

La xerrada va ser molt amena, adequada als participants (dels quals alguns van assistir amb els seus fills) i molt interessant. Sobretot se’ns va explicar per què cal educar en consum, com a eina per ajudar a la ciutadania a construir la seva manera de fer, sentir i pensar. En aquest sentit, l’educació del consum promou ciutadans i ciutadanes:

  • responsables, amb consciència de les conseqüències dels seus actes
  • crítics amb capacitat d’anàlisi i reflexió
  • actius, amb ganes de prendre decisions

També, ens van donar a tots els participants el joc digital “Consumir a ritme de família” molt divertit i interactiu. També us el podeu descarregar aquí