Tota la informació de la Xerrada d’orientació professional i personal per a les famílies de Batxillerat

El dimarts 11 de febrer, els coaches Benet Andújar i Lita Muñoz   van ser els ponents de la xerrada ” Com ser pares d’un alumne de Batxillerat i no morir en l’intent “. Hi van assistir 37 persones, entre els quals hi havia tant pares i mares com professorat.

Va ser una sessió molt activa al llarg de les quasi dues hores que va durar. A partir de jocs participatius, s’ens van transmetre algunes idees claus com:

– PRESÈNCIA: quan parlem amb els nostres fills, hem d’estar ben atents; hem d’estar realment per la conversa. Amb el joc que es va fer, vam veure que era fàcil distreure’s i adoptar la postura més cómoda: no participar.
– PRESPECTIVA: veure als nostres fills amb la mateixa alegria, tendresa …etc que quan eren petits. I animar-los d’igual manera. I nosaltres sentir-nos contents pels seus avanços.
– SEMPRE ES POT MÉS: encara que pensem que davant una situació no podem fer res més per solucionar-la, pensar que sempre podem fer una mica més.

Els assistents van trobar la sessió molt interessant i amena i es van endur cap a casa alguns consells pràctics per a millorar la comunicació amb l’adolescent.

Podeu trobar també més informació de la xerrada aquí.