Com ens agrada col·laborar a l’Escapebarri!

Aquest any les responsables de les xarxes socials de l’Afa han col·laborat en l’organització de la segona edició de l’Escape Barri el divendres 9 d’abril de 17 a 20h. Encara que aquest any s’ha portat a terme virtualment, l’objectiu d’aquest joc és crear xarxa veïnal entre els diferents barris de Sants-Montjuïc i sobretot, donar a conèixer les seves entitats. El fil conductor d’enguany se centrava és el cas de la Magrana, una història real d’Hostafrancs durant la pandèmia que va viure la ciutat al segle XV i que també estaven confinats dins de les muralles de la ciutat 😉

Els perfils d’Instagram de diverses entitats del barri publicaven les proves d’investigació a superar, des d’audios amb pistes, laberints, càlculs matemàtics, etc. Les persones més ràpides es van endur uns vals de regal del FNAC i entre tots els participants es van sortejar 3 àpats a Can Coca de Sants. Sabem del cert que moltes famílies de l’Escola Joan Pelegrí van participar-hi i s’ho van passar molt bé. Ho repetirem!

Felicitar a totes aquestes entitats que fan possible aquestes activitats que donen cohesió i xarxa al barri: sants3radio, fedehostafrancs, espaiquimicajoves, espailaclau, punt multimèdia la marina, Fab casa del mig, bàscula jove, punt info jove sants-montjuïc, esbart ciutat comtal i la marina viva.