S’apropa la calor i l’estiu…s’apropa el Casal d’Estiu!!!

Per la majoria de la gent, poder sortir a passejar en màniga curta, seure a una terrassa a fer un vermut amb el sol acariciant-te la cara o veure els arbres florir, és un símptoma clar que s’apropa la calor i l’estiu. Pels monitors i monitores del CMX, hi ha una cosa que definitivament dóna el tret de sortida a l’arribada de la calor i que ens fa començar a pensar en l’estiu: LES INSCRIPCIONS DEL CASAL D’ESTIU!!

Aquest any, les inscripcions del casal d’estiu comencen el pròxim dissabte 24 d’Abril a través de la pàgina web de la campanya de vacances de l’ajuntament de Barcelona (https://vacances.barcelona.cat/ca/inscripcions), i des del CMX no podem estar més contents de començar a pensar en l’estiu, en el casal i en la multitud de moments de rutes, campaments, colònies, piscines, platges i un llarguíssim etcètera que de ben segur ens endurem aquest estiu després d’haver fet el casal.

Tampoc ens enganyarem, aquest any ha tingut prou daltibaixos (probablement més baixos que alts), però aquí estem, a mitjans d’abril i amb un casal d’estiu albirant a l’horitzó. Evidentment nosaltres ens hi morim de ganes, i vosaltres?