Els Men in Black assalten el Festivern més solidari!

Ni ovnis, ni extraterrestres, ni sabates perdudes, ni missions impossibles van evitar que el Festivern més solidari tornés a ser un èxit.

Una conducció excel·lent a l’escenari amb els agents  M i N, una coordinació fantàstica més enllà del teló i unes grans actuacions, van fer del “Men in Festiblack” la millor recepta per la tarda de diumenge.

La primera part va comptar amb l’actuació dels tres grups de dansa de les activitats extraescolars

del CMX, amb la participació d’un ball de dues nenes de 4t i amb els sempre esperats gags i actuacions del grup de monitors i monitores del Centre. I va finalitzar amb el lliurament dels premis per a totes i tots els participants al concurs dels pessebres d’aquest any. Molt contents perquè ha estat una edició que ha comptat amb molts pessebristes!

 

La segona part va començar amb l’actuació d’un grup de famílies, els Xaxipirulis, seguida de més actuacions dels tres grups de dansa, d’un grup de quatre alumnes de 4t i del grup de monitors. A més, els assistents vam podem gaudir de les guitarres del grup d’extraescolars del CMX. La tarda també ens va regalar un moment fantàstic amb la paròdia del Mrs Bean. Un gran descobriment!

El festival va finalitzar amb l’actuació de tots els monitors i totes les monitores plegats sobre l’escenari. I l’esperat i tradicional “1904 neix el Centre que estimo jo, blau i negre són els colors, Ceeeentre Montserrat Xavier!” va posar el punt i final a la gala.

Berenar solidari per la Magic Line

A la mitja part l’AFA, amb la col·laboració culinària de pares i mares, va organitzar un refrigeri per a assistents i artistes per tal de recollir donatius, voluntaris, per a la Magic Line.

Tot devia estar boníssim perquè no va quedar ni una engruna! I els Pelecaminants van recollir 128 euros per contribuir a l’aportació que es fa a la caminada.

Recorda que si vols participar a la Magic Line i formar part dels Pelecaminants  el proper diumenge 25 de febrer, encara hi ets a temps. Tan sols cal que enviïs un mail a afa@joanpelegri.cat amb les dades de tots els participants. Les inscripcions són gratuïtes!

 

Moltes felicitats monitors, monitores, premonitors, i premonitores perquè ens ho vam passar pipa! I moltes gràcies a l’AFA, participants, nens, nenes, pares, mares, avis i àvies, tiets, tietes, tècnics…moltes gràcies a tothom per fer possible, un any més, el Festivern.

En aquest enllaç pots veure algunes fotografies del “Men in Festiblack” i aquí més informació i fotos de la pàgina web del CMX. I si tens alguna fotografia que t’agradaria que formés part d’aquest àlbum, ens la pots enviar a afabloc@joanpelegri.cat  i l’afegirem!