Iniciatives diverses per a un Sant Jordi diferent

Com que encara que ens estiguem tancats a casa la imaginació no s’acaba, sinó tot al contrari, sovint es potencia, està ple de propostes atractives per no avorrir-se.

Algunes que n’hem seleccionat són:

 

 

Portal amb un petit recull de manualitats, contes, concursos i altres idees per

a celebrar Sant Jordi a casa amb els més petits!

 

 

Volem fer-ho amb la participació de tothom per poder crear una llibreria virtual durant els dies previs amb tots aquells títols que ens proposeu. Així, el 23 d’abril, dia de Sant Jordi, podrem compartir amb la família, els amics o els companys de feina un gran nombre d’obres en català recomanades per tots els socis i simpatitzants de la Plataforma per la Llengua.

  • Concurs #DibuixemSantJordi. Sandra Bruna Agència literària

 

Concurs de dibuixos del cavaller més famós de la nostra cultura: Sant Jordi

Podeu participar a aquest curcurs a Instagram fins al 25 d’abril!

 

  • Roses als balcons. Iniciativa de la Casa Batlló.

 

Aquest any volem seguir celebrant Sant Jordi el 23 d’abril i per fer-ho proposem omplir de roses tots els balcons de Catalunya. Aquest vídeo és la nostra forma de convidar-te a aquesta iniciativa. Feliç Sant Jordi!

Idees per fer les roses amb material reciclat al següent enllaç:

https://www.casabatllo.es/ca/novetats/sant-jordi-2020/

 

Iniciatives de Sant Jordi des de l’estranger

Les entitats que fomenten la nostra cultura fora del territori celebren aquesta diada tan especial amb diferents activitats telemàtiques, superant així la barrera que suposa no poder sortir de casa per l’estat d’alarma.

Malgrat que el drac coronat aquest any ens té a tots tancats, que la llança de la imaginació i de l’amor ens permeti trencar barreres perquè tots els cavallers i princeses puguem passar un Sant Jordi innoblidable (això, segur)!