Torna la Festa Major d’Hostafrancs! 

  • L’escola organitza per a les famílies unes visites de les noves instal·lacions
  • Un any més, el Centre Montserrat Xavier participa a la Festa Major amb l’organització del Firajoc

Divendres 1 d’octubre arrenca la Festa Major d’Hostafrancs, una festa que tot i estar condicionada per les mesures restrictives de la COVID-19, recupera més dies, activitats tan emblemàtiques com la Fira Medieval, en la seva XV edició, i activitats noves com la Tronada de Festa Major que es farà des del campanar de la Parròquia de Sant Àngel Custodi. Com sempre, serà una festa segura, solidària, del barri i per a la gent del barri.  

A les 20h tindrà lloc la lectura del Pregó de la Festa Major, a càrrec de l’Anna Cuatrecasas, veïna del barri i secretària i responsable de l’Orfeó Atlàntida. 

L’escola i el CMX amb la Festa Major

A partir de divendres dia 1 d’octubre, i coincidint amb l’inici de la Festa Major del barri, l’escola ha organitzat unes visites de les noves instal·lacions per a les famílies d’alumnes en horari no lectiu i amb cita prèvia:

  • Grups de fins 15 persones.
  • És imprescindible apuntar-se en aquest formulari.
  • Cal dur mascareta durant tota la visita i respectar la distància entre les persones.

Un/a mestre/a de l’escola farà l’acompanyament de la visita i explicarà els nous projectes que s’han plantejat amb els nous espais: set aules per a grup-classe, laboratori, biblioteca, aula d’ambient artístic, aula d’expressió plàstica, espai de lectura, sala de jocs, dues sales d’expressió/psicomotricitat, menjador amb cuina pròpia, magatzems, patis, instal·lacions d’energia neta, a més d’altre equipament auxilar

I un any més els monitors i les monitores del Centre Montserrat Xavier també participaran a la Festa Major del barri i organitzaran la XXIII edició del Firajoc, a partir de les 17 hores,  al pati de l’escola d’Infantil i Primària. Hi haurà aforament limitat i inscripcions a l’entrada.

 

I des de divendres i fins el proper 10 d’octubre podreu gaudir de música per a totes les edats, tallers, cinema, teatre, música, dansa, comprar magranes, col·laborar amb la tapa solidària de Canpedró, fer una caminada solidària per la diabetis i col·laborar amb la Fundació Diabetes 0, gaudir d’havaneres o del tradicional ball de rams. A més, també podreu participar a la visita guiada per la seu del Districte, a una passejada històrica per Hostafrancs i reviure el comerç antic del barri amb una ruta a càrrec del projecte Escena Històrica.

Trobareu més informació de totes aquestes activitats, i de moltes més, al programa de la Festa Major d’Hostafrancs. 

 

 

Recordeu que a moltes de les activitats l’aforament és limitat i cal fer reserva prèvia. També podreu seguir en directe, a través del canal Youtube de la Federació d’Hostafrancs molts d’aquests espectacles.  

ATENCIÓ: L’ús de la mascareta és obligatori a tots els actes de la Festa Major.  

 Concurs fotogràfic #FMHostafrancs21 

Un any més, la Festa Major organitza el concurs fotogràfic d’Instagram #FMHostafrancs21. Les persones guanyadores tindran premi!

Participaran totes aquelles persones que pengin fotografies a través de l’aplicació Instagram amb l’etiqueta #FMHostafrancs21. El període de participació serà la durada de la Festa Major, entre els dies 1 i 10 d’octubre de 2021 i està obert a les persones majors de 17 anys. Recordeu que, per tal que es pugui veure la fotografia i per tant poder participar al concurs, el compte d’Instagram ha de ser públic. 

Més informació aquí