L’institut acaba el 2n trimestre i ja va per la recta final del curs

Vam acabar el 2n trimestre amb moltes activitats al mes de març, des de la sensibilització del dia 8 de març fins a les jornades esportives. Després de les vacances de Setmana Santa, comença l’últim trimestre i els que han treballat de valent perquè el curs ja s’aproxima a la seva fi, són els alumnes de batxillerat. Molts ànims a tots ells!

#batxillerat

Què són els itineraris al Batxillerat i quines assignatures els conformen? La Sira Viles i l’Albert Marzà, professors de Batxillerat, ens expliquen com organitzem el Batxillerat a l’escola i quins són els diferents itineraris

Seguim amb les activitats de l’últim dia del trimestre! 2n de Batx tenim teatre en directe a la sala d’actes, amb la resententació de “Mirall trencat”, lectura obligatòria per les PAU. Farem tres sessions, a les 9, a les 11 i a les 13h, per respectar l’aforament!

L’alumnat de 2n de Batxillerat hem fet una xerrada virtual amb la @UniBarcelona,, dins del programa “La UB s’apropa”. Ens hem connectat des de les aules amb la professora Montserrat Casanellas (@Dret_UB) que ens ha presentat el món universitari i l’oferta de la UB!

Aquesta setmana hem fet diverses xerrades d’orientació per a l’alumnat de 2n Batxillerat amb exalumnes de l’escola! Conversen de com els està anant a la uni, els donen consells de com acabar el Batxillerat, com afrontar les PAU i fer la tria de grau universitari!

Ara ja sí que sí, tots els Treballs de Recerca presentats!! Moltes felicitats a totes i a tots! Ja podeu respirar amb calma! A descansar aquest cap de setmana, que ho mereixeu. 

Fins dilluns!

#assignatures: fem-les diferent

I 3r d’ESO, mireu com treballen les funcions matemàtiques!! Després diuen que les mates són avorrides…

¡Qué bien se lee al aire libre! El alumnado de 4º de ESO ha ido a leer #Leyendas de #Bécquer en els Jardins d’Interior d’illa de Ramon Aramon i Serra.

Des de la biblioteca estem fent a 2n d’ESO la presentació de les lectures disponibles per la lectura lliure del 3r trimestre! Només avui hem fet 17 préstecs a 2n d’ESO A!

Sabíeu que el març és el mes de les matemàtiques? Per celebrar-ho, des de l’àrea de mates hem posat una petita exposició de passatemps matemàtics al vestíbul de l’escola! Aviam quantes n’encerteu!

L’alumnat de 3r d’ESO hem rebut la visita virtual de la @CareSantos, autora de ‘Verdad’, la novel·la que hem llegit aquest trimestre! 

Divendres vam celebrar un acte simbòlic en que el grup de robòtica Les Peces, que el curs passat va guanyar un premi de d’innovacio a la First Lego League, va lliurar el trofeu a l’escola per posar-lo a la vitrina les premis!

#jornada esportiva

Ja vénen les Jornades Esportives i algunes tutories s’estan preparant per donar-ho tot! Mireu, a 1r d’ESO G fins i tot han fet samarretes per anar tots de conjunt!

Últim dia del trimestre intens!! A l’ESO ja estan a donant-ho tot a la Jornada Esportiva!! 

Més fotografies de la Jornada Esportiva de l’ESO!

Imatge

#sortides

Aquestes setmanes, els grups de 2n d’ESO estem visitant el @MuseuNac_Cat, per veure en directe tot el que ens han explicat a classe!

Seguim amb les sortides al @MuseuNac_Cat! Ens encanta visitar-vos!

Hi ha algun lloc millor per començar a llegir Pedra de Tartera que el Parc de l’Espanya Industrial? Gaudim dels espais del barri amb una bona lectura de Maria Barbal!

Podem medir alçades amb la distància i l’angle? 4t d’ESO G ha anat al Parc de l’Espanya Industrial a comprovar-ho i a trobar les açades de diferents elements del parc!

Última setmana del trimestre! Toca venir ben arreglats que fem les fotos de grup a l’ESO!

Imatge

#arcadioliveres

Gràcies per tant, Arcadi!

#diadeladona

A la classe de música de 2n d’ESO hem fet l’activitat ‘Música en femení’, que consisteix en treballar un parell de grups en els quals les seves integrants són exclusivament noies!

Avui ens llevem amb la ressaca de totes les activitats preparades pel #8M2021 ! Voleu veure els reportatges que van venir a gravar de @La1_tve i el @super3cat

Shhhhht! Silenci, que estan gravant! Avui han vingut de @linformatiu_tve a veure què s’està coent a l’escola de cara el #8M! @MariaRios_Al , dilluns a les 14h per @La1_tve, oi?

#premiscarnestoltes

Ja tenim els grups guanyadors del Carnestoltes 2021!! Van organitzar una boda, un partit de futbol… Són ben originals, oi?

Felicitats a 2n d’ESO A, 4t d’ESO G i 1r de Batxillerat B!

Imatge