Què m’heu de dir? Carnestoltes ja és aquí i aquest any acompanyats per l’AFA

Color, somriures, habilitats, mags, alegria i rauxa. Això és el circ! Tot això vam tenir en el carnestoltes de l’escola d’infantil-primària que, enguany, l’AFA va acompanyar de més a prop. A proposta de l’escola, i molt ben acollida per l’AFA, mares i pares voluntaris vam ser el rei carnestoltes i la comparsa de capgrossos que l’acompanyava.

La desfilada a l’interior de l’escola va començar amb l’actuació dels alumnes de 6è fent batucada de timbals acompanyats dels Descentrats i els balls dels capgrossos, Segismon i Croc. Després d’uns moments de patiment perquè no arribava el rei carnestoltes, aquest va aparèixer dalt d’una bicicleta realitzant acrobàcies que ens van deixar a tots bocabadats. Amb el pregó del rei, la festa de la disbauxa quedava inaugurada! I van començar a desfilar tots els cursos i el grup de familiars que van venir disfressats de cap a peus.

Seguidament, es van obrir les portes de l’escola i va començar la rua pel barri. Molts familiars, amics i gent del barri ens van acompanyar i vam tornar a fer gran Hostafrancs un any més!

 

Aquí trobareu més fotos de la jornada