Carnestoltes va ser aquí i ens vam divertir!

 

Un altre any, la festa de carnestoltes va tornar a omplir el pati de disfresses i colors i… de llibres! La temàtica d’ambientació del carnaval d’enguany eren els llibres i els personatges literaris. Així doncs la rua era plena de Harrys Potter, Tintins, Sherlocks Holmes, personatges de les Mil i una nit, superherois dels còmics de Marvel, protagonistes dels contes clàssics… i el professorat anava pròpiament de llibre (bones recomanacions!).

Com a activitat oberta a les famílies, no hi vam faltar disfressades de cap a peus per animar també aquest dia. El Rei Carnestoltes, amb una bicicleta plena de llibres sobre la qual va fer acròbacies, ens va acompanyar tota la jornada a ritme dels PeleDrums. Aquest grup d’alumnes de 6è ho van fer genial i no van parar de tocar en tota l’estona. Així com el drac i els capgrossos, també coordinats pels alumnes del darrer curs.

Simplement, dir-vos que va ser un carnestoltes fantàstic i amb ganes d’anar a la biblioteca a agafar en préstec llibres que vam veure!

(Nota: recordeu que la Biblioteca de l’escola està oberta a tota la comunitat educativa, que s’inclouen les famílies, i tenen un ampli ventall de novel.les noves i interessants)