Comencen les inscripcions per a les activitats extraescolars

Avui dilluns, i fins el proper divendres 22 de setembre, podrem inscriure els nostres fills i les nostres filles a les activitats extraescolars. Les inscripcions es podran fer de 17h a 19h de la tarda, al menjador de l’escola d’infantil i primària.
A quines activitats es poden apuntar?
El CMX ofereix un ampli ventall d’activitats com el futbol, el patinatge, la iniciació a l’esport, guitarra, teatre, dansa-expressió corporal, racó del joc …. i l’esplai la Lluna dels dissabtes!! I aquest any estrenem dues activitats: Els petits grans músics i el taller de percussió.
A l’escola ja han repartit la guia en paper del curs 2017/2018 amb informació de les inscripcions i de les activitats que s’ofereixen. Però si no la trobeu, o no la teniu a mà, la podeu consultar en aquest enllaç. També hi trobareu més informació sobre el funcionament del CMX, el procés d’inscripció, els preus i sobre totes les activitats que començaran el proper dilluns 2 d’octubre.
Altres activitats a l’escola i al barri
També podem optar per la música i els cursos d’instruments organitzats per Estudis Musicals Atlàntida o fer anglès al centre Kith Institute. Més informació aquí
Si el que els agrada és la natació, els salts o la natació sincronitzada podeu adreçar-vos al Club Natació Joan Pelegrí. Si en canvi el que volen és jugar a bàsquet, podeu demanar informació al BAM.
Si el que busqueu és alguna activitat més específica, recordeu que també podeu consultar la pàgina web de l‘oferta esportiva de la ciutat de Barcelona per barris.
I per als que l’escola ja ens queda molt enrere, al barri podeu consultar els tallers per a adults que ofereix les Cotxeres-Casinet de Sants i, a partir de la setmana vinent, podeu consultar també les activitats que ofereix la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs.