Del Firajoc….a la lluna!

Uns convidats molt peculiars ens van donar la benvinguda aquest passat dissabte, a la tarda, al Firunivers!!! Ens van convidar a pujar a una nau espacial per convertir-nos en grans astronautes.

Un any més, el Firajoc va ser una festa que va aplegar tota la família. El pati de l’escola de primària va aplegar molts nens i nenes per passar una tarda fantàstica i divertida. Van haver de passar i superar set proves, amb la complicitat, com sempre, dels monitors i les monitores del CMX, per convertir-se en astronautes: Fer el camí correcte, un circuit  per esquivar obstacles, la fotografia a la lluna, el joc de l’estrella diu o tir d’anella al planeta saturn. Les que més cua van aplegar, van ser la prova del maquillatge, i el Forat Negre, un circuit  molt fosc, apte només per a valents i valentes.

 Lliurament dels premis del concurs de fotografia #fotoafajp

Abans de finalitzar la festa, l’AFA va lliurar els obsequis a les tres fotografies guanyadores del concurs #fotoafajp. Enguany el premi ha estat un coixí amb la fotografia guanyadora estampada. Moltíssimes gràcies a la guanyadora i als dos guanyadors! Esperem que us hagi agradat aquest record!

Més fotografies del Firajoc i del lliurament de premis aquí!

Festa Major d’Hostafrancs

Com cada any el Firajoc s’emmarca en la Festa Major del barri. És per això que, a pocs metres del Firajoc, a la Plaça Joan Pelegrí, dissabte a la tarda els infants van poder participar també a d’altres activitats. Amb les seves creacions, van fer un taller de mapping que es projectarà el proper dissabte 14 d’octubre, a partir de les 20 hores, a la façana de l’escola Miquel Bleach. També es va organitzar un taller per construir coets amb aire comprimit, es van poder superar reptes tecnològics utilitzant plataformes robòtiques i RIZOMA per Hostafrancs, #femhostafrancs, va organitzar diferents racons de joc lliure a la plaça