Demà dilluns, 16 de setembre, comencen les inscripcions per a les activitats del CMX

Demà dilluns 16 de setembre, i fins el divendres 20, s’obre el període d’inscripció a les activitats extraescolars del Centre Montserrat Xavier. Com sempre, es faran de 17h a 19h de la tarda, al menjador de l’escola d’infantil i primària. El proper dimecres 25 es penjaran les llistes de les activitats a la cartellera del Centre situada al porxo.

Recordeu que, enguay, les activitats extraescolars començaran el proper dilluns 30 de setembre!

 

A quines activitats es poden apuntar?

A la guia d’activitats, que trobareu en aquest enllaç, veureu que el CMX ofereix una àmplia ofertat d’activitats per als nostres fills i les nostres filles, tant esportives, com lúdiques i artístiques: el futbol-sala, el patinatge, la iniciació a l’esport, la guitarra, la dansa-expressió corporal, el racó del joc, teatre, el petit gran músic …. i l’esplai la Lluna les tardes de dissabte!!

 

A la guia també trobareu informació sobre el funcionament del CMX, de les activitats, del procés d’inscripció i dels preus.

Altres activitats a l’escola i al barri

Recordeu que els infants també poden optar per activitats com la música i els cursos d’instruments organitzats per Estudis Musicals Atlàntida o fer anglès al centre Kith Institute on trobareu més informació de les inscripcions aquí

Si el que els agrada és la natació, els salts o la natació artística podeu adreçar-vos al Club Natació Joan Pelegrí. Si en canvi el que volen és jugar a bàsquet, podeu demanar informació al BAM.

Al Punt Multimèdia-Casa del Mig també podreu trobar una oferta d’activitats multimèdia, d’informàtica o robòtica per a totes les edats. Recordeu, a més, que també podeu consultar la pàgina web de l‘oferta esportiva de la ciutat de Barcelona per barris.

I enguany tenim prevista una nova edició del Club de lectura de l’AFA i oferirem noves xerrades que organitzem des de la vocalia de Cultura de l’AFA. En breu rebreu més informació. D’altra banda, al barri també podeu consultar els tallers per a adults que ofereix  Cotxeres-Casinet de Sants i els tallers del Casal Artesà d’Hostafrancs.

IMPORTANT! recordeu que fins que no comencin les activitats extraescolars el proper dilluns 30 de setembre, el CMX ofereix els Jocs de Setembre. Si voleu més informació dels horaris, les inscripcions, el funcionament i el preu, us podeu adreçar a la secretaria del CMX qualsevol tarda de 17h a 19.30h.