Donem la benvinguda als patges Reials !

El darrer divendres 14 de desembre vam tenir la gran sort de gaudir un any més de la visita dels patges de ses majestats el Reis Mags de l’Orient.

El pati de l’escola d’Infantil i Primària es va omplir de gom a gom.  Petits i grans van tenir l’oportunitat d’escriure i entregar la carta plena d’il·lusions a uns patges fantàstics que van rebre amb un gran somriure un a un a tots els nens i nenes de l’Escola. Com és habitual es varen formar llargues cues plenes de somriures i nervis per la tant esperada visita.

 

 

La nova carpa de l’AFA, va lluir com mai en aquesta tan especial vetllada. Monitors/es del CMX, alumnes, membres de l’AFA, mares i pares van contribuir a que la festa fos tot un èxit.

 

Finalment, un cop els patges van omplir els seus sacs de desitjos, el grup de nens i nenes de l’extraescolar de guitarra, varen brindar-nos un concert nadalenc on vam poder gaudir de les peces triades per tots ells per amenitzar la tarda. Enhorabona a tots els qui van participar.

Si vols veure més imatges, en aquest enllaç

Volem agrair la col·laboració de tots aquells voluntaris que fan possibles totes les festes que organitza la nostra AFA. Gràcies!! Sense vosaltres, no seria possible.