El CMX es vesteix de gala per celebrar els MTVern Awars 2017

Aquest any amb els del CMX ens hem vestit de gala perquè hem tingut el privilegi d’estar a les butaques del teatre, un any més ple de gom a gom, per presenciar els MTVern Awars 2017.
 
Amb una conducció àgil, amb ritme, amb energia, professional i divertida a càrrec de dos súper presentadors, amb el suport incondicional d’un dels protagonistes de la tarda, el Fletxa, la gala ha transcorregut entre actuacions de molt alt nivell.
 

Els balls dels grups de dansa dels grups de petits i mitjanes, les valentes que han fet un ball individual, la fantàstica obra que han interpretat els petits grans actors del grup de Teatre, els balls en grup, les cançons amb les que ens han obsequiat els de guitarra i el ball del grup de mares, pares, nenes i nens que han omplert completament l’escenari. Però sobretot, les actuacions de les monitores i monitors que han fet pujar, encara més, el nivell dels premis d’aquest any a la gala dels MTVern Awards 2017, amb un jurat molt exigent però que ha quedat molt satisfet.

 
Un dels moments més emotius de la tarda ha estat l’actuació del David Albiol, just abans de la mitja part, que després de molts anys ha fet el seu últim ball al Festivern com alumne de l’Escola Joan Pelegrí. I no només ens ha emocionat amb la seva actuació i interpretació, sinó que també ho ha fet amb les seves paraules d’agraïment als monitors i monitores del CMX, i d’ànims a tothom per mantenir l’esperit del Festivern.
 
 
I just abans de la pausa, sense publicitat, ha estat el moment de veure els fantàstics pessebres que han fet les famílies aquest any al concurs de Pessebres i d’escoltar, fins i tot, algunes de les seves històries. Tots els pessebres han estat guanyadors, així que hi hagut premis per a tothom: una tassa del CMX recoberta de pissara per poder-hi deixar un missatge….a l’hora de l’esmorzar 😉
 
I l’altre moment emotiu ha estat en finalitzar la gala, amb les paraules del David Abellan, en el seu darrer Festivern com a coordinador del CMX. Moltes gràcies David!

 

 
I després, com sempre, abans de tancar el teló, el “1904 neix el Centre que estimo jo, blau i negre són els colors, Centre Montserrat Xavier” entonat per totes les monitores i monitors dalt de l’escenari ha posat punt i final al festivern d’enguany.
 
Moltes gràcies CMX per, un any més, regalar-nos i compartir amb les famílies aquesta festa
 
Si voleu veure més fotografies del MTVern Awards 2017, en aquest enllaç.