El concurs de fotografia de l’AFA fa 5 anys: participa-hi!

L’any 2013 vam convocar el 1r concurs de fotografia de l’AFA. En el seu origen, aquest concurs volia recollir imatges de la festa de final de curs amb la participació dels pares, mares, alumnes i personal docent de l’escola.  Més endavant vam decidir ampliar aquest concurs a aquelles imatges que reflectissin qualsevol activitat de l’AFA i de l’Escola durant el curs. L’última edició del concurs hem afegit la possibilitat de participar via instagram i d’aquesta manera acostar el concurs una mica més a tots.

Per posar en marxa el concurs estan definides les següents bases, que tots els participants accepten en el moment de la seva aportació.

– Poden  participar tots els  pares, mares , alumnes, mestres i personal  de l’Escola Joan Pelegrí, monitors del Centre Montserrat Xavier. … tothom que formem part de l’Escola
– Es podran presentar fotografies que s’hauran pres de qualsevol de les activitats de l’AFA i de l’Escola que s’han fet durant el curs.
– Cada participant podrà presentar com a màxim 3 fotografies.
– Es premiaran les tres millors fotografies presentades, sempre provinents de 3 participants diferents.
– Es valorarà la creativitat, l’originalitat, la simpatia…..en resum volem plasmar l’esperit de la festa i de les activitats de l’AFA i de l’Escola.

– Les fotografies s’hauran de presentar en format .JPG o similar i no poden ser retocades amb cap programa informàtic.
– El termini de presentació de les fotografies serà fins el 30 de juny.
-Les fotografies es poden enviar via instagram amb el hashtag #fotoafajp o per correu electrònic a l’adreça: fotoafajp@gmail.com
– El jurat estarà compost per cinc membres de la junta del AFA i de la comunitat educativa (els quals no podran participar en el concurs).
– Les fotografies seleccionades seran publicades al blog de l’AFA .
– Els guanyadors rebran un diploma i un petit obsequi. A més, les millors fotografies del concurs formaran part del calendari de l’AFA del curs vinent i dels recursos comunicatius que genera l’AFA.
 – La participació en el concurs comporta l’acceptació de les seves bases.
– Us recordem que les imatges dels alumnes de l’escola que hagin estat preses dintre del recinte de la escola estan dins de les autoritzacions signades pels pares a l’inici de l’etapa escolar.