Enfoca…dispara… i participa al concurs de fotografia de l’AFA!

Per 6è any consecutiu, des de l’AFA, organitzem el concurs de fotografia on volem recollir imatges que reflecteixin qualsevol activitat de l’AFA, del CMX i de l’escola durant tot el curs. Està obert a totes les famílies, pares, mares, alumnes, monitores, monitors i personal docent de l’escola.

Per participar agafeu la càmera, enfoqueu i dispareu! Podeu enviar les fotografies per mail a fotoafajp@gmail.com o penjar-les a l’instagram amb l’etiqueta #fotoafajp

Per posar en marxa el concurs estan definides les següents bases, que tots els participants accepten en el moment de la seva aportació.

– Poden  participar tots els  pares, mares , alumnes, mestres i personal  de l’Escola Joan Pelegrí, monitors i monitores del Centre Montserrat Xavier. … tothom que formem part de l’Escola
– Es podran presentar fotografies que s’hauran pres de qualsevol de les activitats de l’AFA, del CMX i de l’Escola que s’han fet durant el curs.
– Cada participant podrà presentar com a màxim 3 fotografies.
– Es premiaran les tres millors fotografies presentades, sempre provinents de 3 participants diferents.
– Es valorarà la creativitat, l’originalitat, la simpatia…..en resum volem plasmar l’esperit de la festa i de les activitats de l’AFA i de l’Escola.

– Les fotografies s’hauran de presentar en format .JPG o similar i no poden ser retocades amb cap programa informàtic.
– El termini de presentació de les fotografies serà fins el 30 de juny.
-Les fotografies es poden enviar via instagram amb el hashtag #fotoafajp o per correu electrònic a l’adreça: fotoafajp@gmail.com
– El jurat estarà compost per cinc membres de la junta del AFA i de la comunitat educativa (els quals no podran participar en el concurs).
– Les fotografies seleccionades seran publicades al blog de l’AFA .
– Els guanyadors rebran un diploma i un petit obsequi. A més, les millors fotografies del concurs formaran part del calendari de l’AFA del curs vinent i dels recursos comunicatius que genera l’AFA.
 – La participació en el concurs comporta l’acceptació de les seves bases.
– Us recordem que les imatges dels alumnes de l’escola que hagin estat preses dintre del recinte de la escola estan dins de les autoritzacions signades pels tutors a l’inici de l’etapa escolar.