Gran èxit de la Marató de TV3 a la Plaça Joan Pelegrí

Ahir, diumenge 14 de desembre, es va organitzar una sèire d’actes per part del Centre Montserrat Xavier en col.laboració amb l’AMPA i la FCH, els quals van estar ben concorreguts.

Des de les 11 del matí, els monitors i monitores del centres havien preparat tallers per fer jugar, pintar i pensar als infants i pares que s’hi acostaven. Podies fer xapes, encertar la pilota en uns cors gegants, penjar el teu desig en l’arbre dels desitjos, participar al torneig de futbol solidari, ballar al ritme de la zumba acompanyat del capgrós del CMX… Però els de l’AMPA vam estar al darrera de la preparació de la xocolatada solidària. Ja ben d’hora al matí, remenant, sense parar, la xocolata a les olles gegants de la cuina de l’escola (gràcies, escola, per cedir-nos la cuina 🙂  !!) i després repartint-la perquè tothom la pogués provar. Estava boníssima i ben calenteta!!!

Agrair un cop més a Cafés UNIC per donar-nos un any més molts quilos de xocolata Torras. Moltes gràcies!

També, alguns mitjans de comunicació han volgut fer ressó de les activitats pro-marató que fan les AMPAs i ens han entrevistat i fotografiat per a El Punt Avui+. Pots veure l’article aquí.

El primer recompte de les donacions obtingudes supera els 1000 euros! Gràcies a tots els voluntaris, voluntàries i participants per haver fet d’aquest dia UN GRAN ÈXIT!