Ja tenim el programa de la 21a Setmana Joan Pelegrí a finals de maig!

Famílies!

Des del CMX ens han fet arribar el programa de la Setmana Joan Pelegrí que enguany tindrà lloc del 22 al 28 de maig i el 5 de juny.

Per a qui no sàpiga que és la setmana Joan Pelegrí, us direm que és la setmana on el Centre Montserrat – Xavier es torna boig! En homenatge al Dr. Pelegrí i als seus entrepans de formigues, amanides d’escarabats amb un polsim de sorra de platja,… com fa tants i tants anys convidava als nens i nenes a passar-ho d’allò més bé amb les activitats del Centre. Doncs bé, durant aquesta setmana obrim totes les activitats del Centre als nens i nenes de l’escola!
I aquells/es que ja estigueu fent activitats al Centre podeu, si voleu, canviar i triar aquella activitat que sempre us ha fet il·lusió provar i mai abans heu tingut l’ocasió.

RECORDEM QUE EL DIVENDRES 22 DE MAIG, AMB MOTIU DE LES CURSES I EL CONCURS DE RÀPIDS, NO HI HA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS.

Tots aquells/es que desitgeu realitzar una activitat apunteu-vos a la llista que hi haurà penjada a la porta de la vostra classe de l’11 al 15 de maig (dia que es trauran les llistes de les portes).
** Per a una bona organització i gestió de les activitats, TOTS AQUELLS INFANTS QUE NO CONSTIN A LA LLISTA NO PODRAN SER PARTÍCIPS DE LES ACTIVITATS que es realitzaran durant la setmana **