L’AMPA dóna suport a la mobilització pel català de “Som escola”


Com AMPA ens hem implicat activament en la protesta que el proper dissabte 14 de juny organitza “Som Escola” a Barcelona. Per això, us convidem a tots i totes a participar en l’acte cívic i popular de protesta i reivindicació en bé del català i dels continguts culturals i històrics propis de la nostra nació.

El proper  14 de juny sota el lema “Per un país de tots, decidim escola catalana”, es farà una cercavila reivindicativa pel centre de Barcelona contra la LOMCE i les sentències que qüestionen el paper del català com a llengua vehicular de l’ensenyament. De segur que, ben organitzats, podem mostrar –una vegada més- la nostra veu i la nostra voluntat en favor de la llengua i del país.
 
Els dies 21-22-23 de maig,  a les 5h de la tarda al porxo de primària, posarem a la venda un pack de marxandatge (samarreta + adhesius + joc de paraules + instruccions per fer-se un capgròs) al preu de 10 euros, que servirà per finançar l’acte del dia 14 de juny de Somescola.cat a Barcelona. 
Al mateix temps, el Secretariat d’entitats proposa fer una convocatòria el mateix dissabte 14 de juny, una estona abans per sortir plegats des de Pça. de Sants, acompanyats pel bestiari i entitats de cultura popular dels nostres barris. La trobada serà a les 16 h i estem pendents de concretar algunes activitats per a la canalla.