Una nova llibreria al barri amb secció Infantil: La Inexplicable

#SomInexplicables #SomLlibreteres #SomCoop #SomSants

El passat diumenge 19 de novembre es va inaugurar la llibreria La inexplicable al barri de Sants, al Carrer Galileu, 78. La Gloria i l’Anun, sòcies de la llibreria cooperativa, volen que La inexplicable sigui una llibreria amb esperit de ciutat, però sobretot vinculada al barri de Sants. Són una llibreria literària amb seccions de Narrativa, No ficció, Infantil i Juvenil, Poesia i Novel·la Gràfica. Volen treballar en xarxa amb altres actors del barri (entitats, escoles, biblioteques, etc.). Aposten per un catàleg de qualitat i acurat (han triat cada llibre, un per un!). També donen prioritat a les editorials independents i locals.

 

 

A més de la venda de llibres tenen previst ser un agent dinamitzador del barri organitzant cursos, tallers, presentacions, recitals, contacontes pels petits i per adults… i crear, així, una comunitat lectora al voltant de la literatura i la llibreria.

 

 

 

 

 

 

 

 

La llibreria té una secció infantil i juvenil amb una selecció molt personal i acurada, tenint en compte valors com la igualtat, la diversitat, la cooperació i defugint d’estereotips. Treballem amb editorials com Kalandraka, Takatuka, Flamboyant, Bira-Biro… que cuiden les edicions (traduccions, il·lustracions, continguts…).

Tenen previst iniciar activitats periòdiques, tant per a públic com infantil a partir del mes de febrer.

La seva web encara estava en construcció el dia que hem publicat aquest post (4 de desembre de 2017) però aquí teniu detalls si les voleu seguir i visitar:

Adreça Galileu, 78 – 08028 Sants Barcelona
Telèfon 93 137 81 12
Correu-e hola@lainexplicable.cat
Xarxes Socials Facebook @LaInexplicable

Twitter @_LaInexplicable

Instagram @lainexplicable

Horari Dilluns de 16.30h a 20.30h

De dimarts a dissabte de 10h a 14h i de 16.30h a 20.30h

Dilluns matí i diumenge descansem