Primers auxilis en salut mental en la infància i l’adolescència

Actualment, les dades demostren que estem vivint una situació d’emergència pel que fa als trastorns de la salut mental d’infants i persones adolescents. Una situació que s’ha accelerat arran de la pandèmia. Aquests trastorns poden tenir conseqüències molt greus que van des de les autolesions fins al suïcidi.

Per aquest motiu, la Fundació Orienta i Habits360 s’han unit per crear una formació de Primers auxilis en salut mental infantojuvenil, que des de l’AFA creiem que pot ser interessant per a les famílies.

La Fundació Orienta, és una institució referent amb més de quaranta anys d’especialització en l’atenció integral i comunitària d’infants, persones adolescents i famílies. Hàbits360 és un hub d’experts en salut, comunicació i producció de continguts digitals, especialitzats en la transmissió del coneixement de salut a totes les persones.

Aquesta formació és una experiència d’aprenentatge digital dissenyada per oferir eines tant a als i les professionals que es relacionen amb infants i adolescents en el decurs de la seva feina, com per a les famílies.


En aquest vídeo hi trobaràs més informació.

La presentació oficial del curs serà d’aquí a unes setmanes, però ara es farà una primera presentació perquè poguem conèixer de primera mà aquesta iniciativa.

El webinar tindrà lloc el dijous 23 de març a les 11 h. Us hi podeu inscriure fent clic a aquest enllaç.